• V&S Beveiliging heeft mij tot heden altijd goed geholpen. Toen mijn alarm systeem kapot ging hebben ze binnen 2 dagen een compleet nieuw systeem geplaatst. Wij konden met een gerust hart op vakantie.

    Sterke punten
    Goede klantenservice, snel geholpen

    Door P. Boonstra op 20 augustus 2019 Reageer

  • HB Alarmsystemen B.V.

    Hierbij geef ik graag mijn bevindingen m.b.t. HB Alarmsystemen B.V.
    Na een leuk eerste contact een snelle opvolging. Even de wensen en voor en nadelen besproken waarna we over zijn gegaan tot een planning voor het plaatsen. Zeer snel, netjes afgewerkt, betaalbaar en fijn nog even een korte uitleg. Achteraf bij vragen of opmerkingen een snelle goede afhandeling. Kortom zeer te spreken over Ray en zijn team.
    Bel gerust voor een vrijblijvend advies.

    Sterke punten
    Betaalbaar, snel , netjes en deskundig.

    Zwakke punten
    Geen ervaring mee.

    Door Edwin op 6 juni 2019 Reageer

  • Ik heb een jaar geleden een alarm systeem gekocht bij Larcoz.
    Zij hebben prima klantenservice, klein fabrieksfout is heel snel en klantvriendelijk opgelost.
    Super service!!

    Sterke punten
    klantvriendelijk
    klantenservice
    service

    Zwakke punten
    Geen

    Door Reza op 2 mei 2019 Reageer

  • Na ontvangst artikel al snel geconstateerd dat het niet werkt.

    Herhaaldelijk geprobeerd in contact te komen met deze firma list&bedrog.
    De mail is een noreply. Kan dus niet als contactmiddel gebruikt worden, ( waarschijnlijk bewust )
    Meerdere malen het contactformulier ingevuld op hun website.
    Hier wordt totaal niet op gereageerd door die kloothommels.
    Uiteindelijk via post.nl het pakket maar retour gezonden.
    Wat mij dus ook nog eens € 6,95 extra gekost heeft, omdat dpd geen pakket retour zend zonder coupon. Die ik dus niet gekregen heb.

    Wat een oplichters zeg.

    Sterke punten
    Bedriegen,
    Oplichten,
    Zwijgen in alle toonaarden.
    Contant vermeiden.
    Retourzendingen zo moeilijk en zo duur mogenlijk maken voor de klant.
    De klant negeren en alle contact vermijden.
    Enz.enz.

    Zwakke punten
    Klantgericht zijn.
    Goede producten leveren.
    Reageren op klachten.
    Communicatie.
    Enz.enz..

    Door Hofman op 1 april 2019 Reageer

  • In november twee alarm systemen gekocht,
    Hierbij ging het gelijk fout miste een hele hoop.
    Deze onderdelen zijn in twee keer na verzonden.

    Ze zijn volgens hun site tijdens kantoor uren bereikbaar, maar meerdere keren door geschakeld naar een 06 hier op krijg je geen reactie.

    Vervolgen schrijven ze ze te veel van je rekening en hier ook al meerdere keren contact over gehad. Hier van moesten we zelf de overschrijvingen aan tonen, ze namen niet eens de moeite om het uit te zoeken.
    En ze komen hun afspraken niet na.

    Dus weg gegooid geld

    Sterke punten
    Zijn er niet

    Zwakke punten
    Slechte klanten service

    Door Fred Goossen op 20 maart 2019 Reageer

  • Vanaf April geen doormelding naar de meldkamer, monteren V&S laten komen, beweerde dat het niet aan hun systeem lag maar aan de internetprovider, monteren van Ziggo laten komen alle testen laten zien zelfs van 3 weken terug dat het systeem in oorde is en was.
    Weer contact gehad met V&S met pijn en moeite langs geweest kon niks vinden het zou niet aan hun systeem liggen, weer Ziggo monteur erbij weer alle testen gedaan geen gebreken aan hun systeem.
    Weer monteur V&S die weigerde om te komen, met veer moeite gekomen, grondig onderzocht, en het bleek toch aan hun systeem te liggen, tot heden niet gerepareerd, maar wel factuur voor de monteur om te betalen, en dat ze mij in de kosten hebben gejaagd ivm Ziggo.

    Sterke punten
    Alarmsysteem doet het nog steeds niet nog steeds geen doormelding naar de meldkamer.

    Door M. Sitaram. op 16 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onze boerderij is voorzien van een camerabeveiliging van SVH Beveiligingstechniek. Geen klachten en doen wat ze beloven! Ga zo door!

    Sterke punten
    Aardige vakkundige medewerkers en weten zeker waarover ze praten!

    Zwakke punten
    Deze waren er niet camerasysteem was snel geleverd en netjes gemonteerd!

    Door J. Peters op 19 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na een vergelijking van meerdere beveiligingsbedrijven voor een alarm en camerasysteem voor onze kledingwinkels kwam SVH Beveiligingstechniek er als beste uit. We wilden dit toch even vermelden we hebben de installatie van de verschillende beveiligingssystemen van advies tot uitvoering als erg prettig ervaren! Wij bedanken daarom het gehele SVH team en hopen op een jarenlange samenwerking!

    Sterke punten
    Dit bedrijf behandelt de klant nog echt als koning en heeft het wordt service goed begrepen.

    Zwakke punten
    Geen ervaring met zwakke punten.

    Door Sandra op 19 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

VergelijkAlarmsystemen

Op VergelijkAlarmsystemen.nl lees je reviews over alle Alarmsystemen van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Alarmsystemen